Jelentkezés a szaknévsorba
(A regisztrációs űrlapra mutató link az oldal alján található, de ha tudni szeretné, hogy miért érdemes ebbe a szaknévsorba jelentkeznie, miben tér el ez a honlap a hasonló jellegű oldalaktól, akkor érdemes végigolvasnia ismertetőnket.)
Miben ad Önnek többet ez a weblap, mint a többi hirdetési oldal?
  • Könnyebben és gyorsabban megtalálják vállalkozását. Oldalunkon a látogatók rengeteg időt megspórolhatnak azzal, hogy szakmai keresőnkben egyszerre több szempont szerint is szűrhetnek, és a feltételeknek megfelelő vállalkozásoktól rögtön árajánlatot is kérhetnek, így vállalkozását gyorsabban megtalálják.
  • Bármelyik nap az első 10 között szerepelhet vállalkozása. Ha az ingyenes helyett a fizetett megjelenést választja, akkor a regisztráció időpontja, a név kezdőbetűje vagy a honlapon ügyesen elhelyezett kulcsszavak nem számítanak. A találati lista sorrendjét naponta véletlenszerűen újrasorsoljuk, így vállalkozása bármelyik nap a lista első oldalára kerülhet.
Miért érdemes jelentkezni
a szaknévsorba?
  • Magas látogatottságunknak köszönhetően sokan megtalálják vállalkozását. Annak érdekében, hogy vállalkozását minél többen megtalálják, oldalunk számos tematikus linkgyűjteményben megtalálható, és folyamatosan hirdetjük az internetes keresőkben.
  • Ingyenes és fizetős megjelenési lehetőségek közül választhat. Az ingyenes megjelenési lehetőség mellett fizetett csomagokat is kínálunk, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy azok biztosítsák a hirdetés megtérülését, és kisebb vállalkozások számára is megfizethetőek legyenek. Az ingyenes hirdetési lehetőségekről és a fizetős többletszolgáltatásokról ide kattintva olvashat.
A regisztráció elindításához kattintson ide.